Foto Kwaliteit

Hoe u foto’s met de best mogelijke kwaliteit op uw product krijgt.

Printerpix maakt gebruik van de fijnste Kodak zilverhalide fotopapier en produceert prints en andere fotoproducten met behulp van state-of-the-art HP printtechnologie. Wij hebben vertrouwen in ons vermogen om kwalitatief  hoogwaardige producten bij u aan de deur te leveren. Echter, kunnen problemen in de beeldkwaliteit, met inbegrip van het beeldformaat en resolutie, soms optreden als gevolg van een menselijke fout. Om dit te voorkomen, volg gewoon de eenvoudige tips hieronder.

 

Bijsnijden

Beeldgrootte niet helemaal goed? Kloppen de grenzen niet? Uitsnijden is het probleem!

 

Het mogelijke formaat dat uw foto product kan zijn is gebonden aan de aspect ratio, dus houd daar rekening mee bij het selecteren van uw afdrukformaat.  Bijvoorbeeld: een foto die perfect past op een 6 "x4" print kan niet altijd zomaar worden vergroot tot een 6 "x 4,5" print.

 

Compacte digitale camera's

De meeste compacte camera's hebben een beeldverhouding van 4: 3, wat betekent dat 6"x4,5" prints de beste maat zijn om te bestellen

 

Digitale spiegelreflexcamera's

De meeste digitale SLR camera's hebben een beeldverhouding van 3: 2 dit houdt in dat bijvoorbeeld 6"x4" de beste maat is om te bestellen

 

De beste oplossing is om een bepaalde beeldbewerking software te gebruiken die u toelaat om uw foto bij te snijden met de precieze afmetingen die u nodig heeft. Op die manier weet u precies hoe de uiteindelijke afdruk er uit komt te zien.

 

Als alternatief, onze makkelijk te gebruiken bijsnijden-functie kunt u gebruiken om uw foto's bij te snijden en hiermee een maximale impact op de meeste producten te krijgen. U hoeft er alleen voor te zorgen dat u het gedeelte dat u wilt gebruiken binnen de aangegeven oranje box plaatst.

 

Wat bijsnijden opties heb ik?

Portret & landschap

Gebruik de Portret & landschap bijsnijd opties om er voor te zorgen dat uw foto’s er geweldig uit komen te zien..

 

 

 

Beeldresolutie

Het aantal pixels in een afbeelding bepaalt de kwaliteit. Als u probeert om een beeld af te drukken met een klein aantal pixels over een groot gebied, zal dit leiden tot een korrelig beeld.

Onze online dienst heeft een stoplicht systeem ingebouwd die u zal helpen om de kwaliteit van uw afbeelding te bepalen

1

Koop vouchers

Voeg je vouchers toe aan je winkelmandje en check out

2

Ontvang uw vouchers per e-mail

Uw voucherscodes worden per e-mail ontvangen

3

Pas uw product aan

Upload uw foto's en maak uw producten met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. Kies een bezorgmethode en wij bezorgen u uw gepersonaliseerde geschenk!

FAQ

Je kunt de voucher eenvoudigweg kopen en binnen enkele seconden aan je vrienden en geliefden cadeau doen met onze automatische cadeaulinks na aankoop. Stuur de voucher per e-mail en je kunt de voucher eenvoudig op je mobiele telefoon inwisselen. U kunt de bon ook afdrukken en gewoonweg aan vrienden en familie geven om hem direct te gebruiken.

Maak uw fotocadeaus op Printerpix.nl op uw smartphone, tablet of desktop. Upload uw foto's, bewerk en creëer ze met onze sjablonen en tools, betaal veilig en bevestig uw leveringsopties. Eenvoudig, snel en gemakkelijk!

Volg de instructies in uw voucher e-mail of klik op de voucher link om de voucher aan te maken en direct te verzilveren. Voer uw vouchercode in en maak uw voucher aan. Je kunt precies de producten maken waarvoor je de voucher hebt gekocht. Als alternatief kunt u de vouchercodes ook aan uw vrienden of geliefden cadeau doen door de codes met hen te delen.

Onze Zwarte Vrijdag Coupon zal nu nooit vervallen.

Momenteel bestrijken we markten in het UK, Europa en Amerika. Voordat u uw bestelling aanmaakt en verzendt, is het altijd het beste om er zeker van te zijn dat u de juiste URL gebruikt, aangezien we verschillende websites hebben voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, de Benelux en de USA. Als u uw bestelling echter naar een ander deel van de wereld wilt verzenden, moet u binnen één werkdag contact opnemen met onze klantenservice en kunnen wij u een passende offerte doen toekomen. Let op, het is altijd het beste om dit bij ons te controleren voordat u uw bestelling verwerkt, om teleurstelling te voorkomen.

Kies uit een reeks van leveringsmogelijkheden die bij u passen! Onze producten worden van begin tot eind met liefde en zorg op bestelling gemaakt, zodat het ongeveer 10 tot 15 werkdagen kan duren om ze te produceren.

Kies uit de volgende leveringsmogelijkheden bij de kassa:

  • Standaard levering: 7 - 10 werkdagen
  • Versnelde levering: 3 - 5 werkdagen
  • Spoedlevering: 2 - 3 werkdag

Zodra het artikel is vervaardigd (5-10 werkdagen) wordt het onmiddellijk verzonden op basis van de door u gekozen verzendmethode. U kunt de status van uw bestelling in real time controleren op Printerpix.nl, door simpelweg uw ordernummer of volgnummer in te voeren.

Onze klantenservice zal u graag van dienst zijn. Neem contact met ons op via e-mail (contactus@printerpix.co.uk) of begin nu een live chat!

Over ons

Bij Printerpix is onze missie het samenbrengen van mensen.

Een foto legt alle krachtige en prachtige emoties vast van die speciale momenten samen, zoals bruiloften, vakanties, geboorten ... We willen dat je de magie ervaart van het herbeleven van de geneugten van die momenten met onze fotocadeaus, die dienen als een constante herinnering aan de prachtige tijden die je hebt gedeeld. We zijn gepassioneerd in het koesteren van relaties en brengen je dichter bij de mensen van wie je houdt. Dat is waarom we voortdurend werken en verbeteren om u de beste kwaliteitsproducten te bieden die u verdient.

We hebben de families en vrienden van miljoenen tevreden klanten wereldwijd al samengebracht. Doe mee met hun geluk en kies uit fotoboeken, fotodekens, canvasafdrukken en meer. Trakteer uzelf op een speciale herinneringherinnering of geef een fotocadeau dat uw leven lang meegaat. We garanderen dat onze fotocadeaus vreugde voor u en uw gezin zullen verspreiden.

Levering

Uw fotocadeaus worden met liefde en zorg behandeld, van productie tot levering.

We schatten dat uw fotocadeau 10 tot 15 werkdagen nodig heeft om te produceren.

Bezorgopties zijn beschikbaar bij het afrekenen en zijn als volgt:

  • Standaard levering: 7 - 10 werkdagen
  • Versnelde levering: 3 - 5 werkdagen
  • Spoedlevering: 2 - 3 werkdag
/

We garanderen dat je dol zult zijn op je fotocreatie. Zo niet, dan zullen we doen wat we kunnen om het goed te maken. Of het nu opnieuw wordt afgedrukt, vervangen of terugbetaald. Uw herinneringen zijn belangrijk voor ons en het is onze missie om gezinnen dichter bij elkaar te brengen. We rusten pas als je gelukkig bent!

Klanten-reviews

Bekijk wat onze klanten delen #myprinterpix

/
/
/
/
/